SCHEURWATER ICT

Geen budget voor een fulltime systeembeheerder, maar wel behoefte aan regelmatig onderhoud of advies?

Specialisaties

Hardware en Software advies

Bij het aanschaffen van nieuwe hardware en software komt vaak meer kijken dan alleen een product aanwijzen in de winkel, u wilt helder advies en een gedegen technisch antwoord op uw vragen voordat u tot aanschaf over gaat. Ik kan u daarbij helpen door op een begrijpelijke manier uit te leggen wat de verschillende mogelijkheden zijn en waar u op moet letten bij uw aankoop.

Aankoopbegeleiding

U kunt bij mij geen hardware of software kopen, daarvoor verwijs ik u graag naar uw hardware leverancier. Maar ik kan u wel begeleiden bij het offertetraject en er voor zorgen dat de levering daarna gesmeerd verloopt. Als u liever niet zelf het contact met uw hardware software leverancier voert, dan neem ik u dat gaarne uit handen. Ik regel de offerte-aanvraag, controleer en bespreek de offerte met u, en houd vervolgens de bestel- en leverstatus in het oog.

Installatie van nieuwe of bestaande hardware en software

Daar staan ze dan: dozen met allerlei nieuwe spulletjes. En nu? Als u zich op dat moment achter de oren krabt en uzelf afvraagt hoe u alles aan de praat gaat krijgen, dan is het tijd om mij in te schakelen. Ik zorg voor installatie en configuratie van alle hardware en software, overzetten van data en aansluiten van randapparatuur. Met andere woorden: alle hardware en software wordt in werkende staat opgeleverd. U heeft er dus geen omkijken naar en kunt direct aan de slag.

Incidenteel systeembeheer

Toegegeven... ook bij nieuwe hardware en software configuraties kunnen wel eens last hebben van een ochtendhumeur. Geen paniek! Als u er zelf even niet uitkomt, dan kunt u mij inschakelen. Technische ondersteuning op de werkplek of op afstand, alles is mogelijk. Doel is altijd de storing zo spoedig mogelijk te verhelpen, zodat u snel weer aan het werk kunt.

Periodiek systeembeheer

Voorkomen is beter dan genezen. Door periodiek systeembeheer uit te laten voeren verhoogt u uw continuïteit en voorkomt u onplezierige verrassingen. Systeemsoftware en applicaties zijn altijd up-to-date, security patches worden direct geïnstalleerd, en sluimerende problemen worden tijdig onderkend en opgelost. Afhankelijk van de grootte van uw organisatie kan het periodieke systeembeheer uitgevoerd worden per week, maand of kwartaal.

Detachering

Heeft uw organisatie behoefte aan zeer regelmatig systeemonderhoud of zoekt u voor een tijdelijke periode een systeembeheerder? Dan is detachering de juiste oplossing. Ik word voor de door u gewenste periode onderdeel van uw organisatie en vul daarbij uw team aan. Detachering biedt een uiterst flexibele oplossing voor een tijdelijk tekort aan vakkundige handen.

Overstappen op cloud-diensten

U wilt uw IT-infrastructuur migreren naar cloud-diensten zoals iCloud, Gmail, Office 365, ClearOS, Openmediavault, etc. Ik kan u adviseren aangaande diverse cloud-aanbieders en mogelijkheden. Uiteraard begeleid ik u tijdens de overstap of neem desgewenst het hele migratieproces uit handen. U kunt daarna meteen met uw documenten, e-mail en agenda's in de cloud gaan werken.

Verdere specialisaties:
Contact

Naam  Scheurwater-ICT

Email info( at )scheurwater-ict.nl 

Kvk 39086706 

BTW Nummer NL 001192067B58

  IBAN NL07INGB0008389036